COMUNICAT DE PRESĂ

Nicolae Bănicioiu: PDL trebuie să se delimiteze de atitudinea talibană a lui Ionuț Popescu

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu condamnă atitudinea talibană a lui Ionuț Popescu de a se bucura pentru necazul unor oameni, care au fost amenințați cu pierdea locului de muncă pentru simplu fapt că şi-au exprimat public preferinţele politice. Preşedintele TSD cere PDL să se delimiteze public de Ionuț Popescu.

„Traian Băsescu a demonstrat în aceşti ani că nu este preşedintele românilor, ci a clientelei politice care s-a îmbogăţit peste măsură, în timp ce populaţia a avut de suportat costurile crizei. Acum, aceşti ipocriţi apelează la tot felul de mijloace josnice pentru a-şi păstra scaunul. De exemplu, Ionuţ Popescu, membru PDL, fost ministru de finanţe, pus în tot felul de CA-uri de partidul lui Băsescu şi numit chiar şef al Fondului Proprietatea de PDL, jubila pe Facebook la mesajul dat de un susţinător al PDL care se lăuda că i-a amenințat cu concedierea pe toţi angajatii lui care au spus că se duc la referendum şi vor vota împotriva lui Băsescu. Comportamentul lui Ionuț Popescu este condamnabil, iar PDL trebuie să se delimiteze de acesta. În caz contrar, putem concluziona că reprezentanţilor PDL le este frică de români şi ne aşteptăm să apeleze la orice tertip pentru a-i determina pe cetăţeni să nu-şi exercire drepturile fundamentale”, a precizat Nicolae Bănicioiu.

Deputatul PSD consideră că situaţia nefastă, de distrugere a României se poate încheia pe 29 iulie, atunci când românii au şansa să-l pedepsească pe Traian Băsescu. „Ce se întâmplă în România din 2004 încoace nu este normal şi vina aparţine în exclusivitate lui Traian Băsescu şi a PDL, care au dus o politică a urii şi a dezbinării. Acestă situaţie se poate termina pe 29 iulie, atunci când românii au şansa să-l demită pe preşedintele Băsescu pentru distrugerea ţării”.

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame