COMUNICAT DE PRESĂ

Deputatul PSD Mircea Drăghici susține că ieșirile publice din ultima perioadă ale liderilor PDL și ale președintelui suspendat demonstrează că Traian Băsescu se ține de scaun, contrar celor spuse de domnia sa la puțin timp după ce Parlamentul a decis suspendarea sa din funcţie.

“Declarațiile președintelui suspendat din ultima perioadă ne demonstrează încă o dată că se teme de voința populară. Ieșirile publice ne-au evidențiat un om politic disperat, care încearcă pe toate planurile să se țină de scaunul de președinte. Un exemplu relevant în acest sens este campania de dezinformare dusă la nivel extern”, a susținut deputatul.

Mircea Drăghici amintește faptul căTraian Băsescu a mințit când i-a spus doamnei Merkel că procedura suspendării nu este descrisă în Constituție. De asemenea, deputatul a remarcat că la nivel intern, președintele suspendat folosește aceleași metode învechite de manipulare și îi amenință pe opozanții săi cu justiția.

Deputatul PSD afirmă că există și un aspect pozitiv al celor afirmate de Traian Băsescu la un post de televiziune. “Acesta a recunoscut ceea ce noi, USL, am atras atenția de nenumărate ori că PDL a făcut presiuni asupra sa pentru a interveni asupra judecătorilor și procurorilor”, a declarat deputatul PSD.

Biroul de Presă al PSD

Reclame