COMUNICAT DE PRESĂ

 Cătălin Ivan: Poziția de astăzi a Comisiei trebuie să pună capăt mesajelor PDL care fac rău României

Cătălin Ivan, liderul delegației PSD din Parlamentul European, atrage atenția că declarațiile de astăzi ale oficialilor europeni trebuie să pună capăt mesajelor PDL de denigrare a României.

            Europarlamentarul PSD susține că explicațiile reprezentanților Comisiei Europene, conform cărora premierul Victor Ponta a acționat prompt și corect, trebuie să oprească PDL din lansarea unor mesaje care „fac rău” României.

            „Declarațiile de astăzi ale lui José Manuel Barroso și ale purtătorului de cuvânt al Comisiei Europene trebuie să încheie într-un mod destul de clar toată dezbaterea din jurul îngrijorărilor Executivului european în ceea ce privește România. Domnul Mark Gray a fost categoric cu privire la faptul că asigurările transmise de premierul Victor Ponta Comisiei sunt suficiente și mulțumitoare. Acesta a întărit punctul de vedere exprimat de domnul Barroso, care a susținut că Victor Ponta a reacționat prompt și corect. De altfel, președintele Comisiei Europene i-a mulțumit premierului României pentru modul în care a reacționat.

            Cei din PDL trebuie să înțeleagă această realitate și să înceteze cu lansarea mesajelor care fac atât de mult rău României. Nicio componentă a justiției și a statului de drept nu este amenințată, iar reprezentații Comisiei au arătat acest lucru astăzi”, afirmă Cătălin Ivan.

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri