COMUNICAT DE PRESĂ

Nicolae Bănicioiu: Traian Băsescu și-a pierdut și ultima picătură de curaj ca om politic

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu afirmă că prin declarațiile făcute de Traian Băsescu în interviul acordat Hotnews, președintele suspendat confirmă, de fapt, că își dorește o victorie ”la masa verde”.

”Traian Băsescu spunea că nu își dorește o astfel de victorie. S-a răzgândit la câteva zile după ce a înțeles că nu va mai reveni la Cotroceni dacă referendumul este validat. Acum, le cere oamenilor să stea acasă. În doar câteva zile, și-a pierdut și ultima picătură de curaj. Traian Băsescu este un politician mincinos și laș. Românii nu pot fi reprezentanți de un om care refuză să le dea socoteală pentru ceea ce a făcut”, a declarat deputatul PSD.

Nicolae Bănicoiu consideră că românii îl vor sancționa drastic pe Traian Băsescu la referendum. „Presiunea propriilor fapte și a faptelor acoliților săi l-au îngenuncheat și acum nu mai are nicio reținere să le ceară oamenilor să stea acasă la referendum. Eu nu cred că românii se vor lăsa păcăliți. Dimpotrivă, cred că vom avea o prezență masivă la vot, care va sancționa drastic lașitatea lui Traian Băsescu”, a spus deputatul PSD. 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd