COMUNICAT DE PRESĂ

 Senatorul PSD Dan Șova: Prin declarațiile făcute astăzi la Hotnews, Traian Băsescu a confirmat ceea ce știam. Este un președinte laș

Senatorul Dan Șova susține că, prin declarațiile făcute la Hotnews, Traian Băsescu îi îndeamnă direct pe români să nu meargă la vot.

”Ceea ce anticipam zilele trecute se întâmplă. Pe măsură ce se apropie data referendumului, Traian Băsescu le cere oamenilor să nu meargă la vot, pentru că invalidarea referendumului este singura sa șansă de a rămâne președinte. Traian Basescu este paralizat de frica de români. Marele politician, cu ghilimelele de rigoare, a ajuns să fugă de cei pe care i-a folosit în atâtea rânduri pentru a avansa în cariera politică”, a declarat Dan Șova.

Senatorul PSD este de părere că președintele suspendat este de-a dreptul ridicol. „A ajuns să considere că oamenii care vor sta acasă sunt și cei care îl vor președinte. Atunci de ce nu îi cheamă la vot? Pe o astfel de logică, președintele României ar trebui să fie acum de la PSD. Traian Băsescu a fost votat în 2009 de cinci milioane de oameni, iar candidatul PSD de peste zece, dacă îi punem la socoteala și pe cei care au stat acasă. Este trist să vezi un președinte care ajunge să nu îi mai fie pic de rușine manifestându-și public lașitatea”, a încheiat Dan Șova.

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri