COMUNICAT DE PRESĂ

Dolineaschi: Prin boicot, Băsescu le spune nehotărâţilor că dacă nu vin la referendum le va lua voturile

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi a declarat că preşedintele suspendat a dat deja semnalul că va miza pe rezultatul stabilit la masa verde şi că nu va ţine cont de votul la urne al românilor.

“Toţi alegătorii trebuie să ştie că dacă nu vin la vot, atunci Băsescu se va reîntoarce la putere, împreună cu Boc, Udrea şi Anastase. Acum intenţia clară a lui Băsescu e de a boicota referendumul şi va miza pe un rezultat favorabil stabilit la masa verde. Îi e frică de răspundere şi fuge de votul de la urne al românilor”, a declarat Dolineaschi.

Social-democratul consideră că asumarea de către Băsescu a alegătorilor care încă nu s-au hotărât să vină la vot va avea un efect contrar scopului urmărit. „Băsescu a făcut o mare greşeală când a spus că cei care nu vin la vot sunt de partea sa. Practic, prin acest boicot, Băsescu le spune nehotărâţilor că dacă nu vin la referendum le va lua voturile. Cred însă că efectul va fi exact opus: cei care până acum erau nehotărâţi vor veni acum să voteze, fie măcar pentru ca votul lor să nu ajungă la cel care le-a tăiat veniturile şi le-a desfiinţat locurile de muncă”, a comentat deputatul PSD.

Andrei Dolineaschi le mai transmite nehotărâţilor că dacă nu vor ca Băsescu să le râdă iar în faţă după 29 iulie, trebuie să vină la referendum şi să voteze DA pentru demiterea preşedintelui suspendat. „Acum votul românilor chiar poate face o schimbare majoră în viaţa politică. Traian Băsescu a râs tot timpul şi şi-a bătut joc de popor, iar stilul său a fost multiplicat de toţi reprezentanţii PDL. Românii pot scăpa de acest mod de a face politică. Dacă însă nu vor veni la vot, atunci Băsescu le va râde iar în faţă mult timp de acum încolo”, a mai spus Dolineaschi.

 

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame