COMUNICAT DE PRESĂ

 

Mircea Drăghici: Guvernul Ponta a închis robinetul „băieților deștepți” din energie

             Deputatul PSD Mircea Drăghici susține că guvernul condus de Victor Ponta a demonstrat că nu se teme de băieții deștepți care s-au îmbogățit în perioada guvernării portocalii de pe urma contractelor cu statul. „USL a reușit în 3 luni de zile ceea ce PDL nu a reușit în 3 ani de zile: să îi decupleze de la robinetul resurselor statului pe „băieţii deştepţi” din domeniul energetic”, afirmă social-democratul.

             Deputatul argeșean amintește că lideri importanți ai PDL și-au manifestat în mod teatral în spațiul public dorința de a opri contractele bilaterale cu băieții deștepți, dar nu au făcut altceva decât să le umple buzunarele. Guvernul condus de Victor Ponta este singurul guvern care a avut curajul sa ia măsurile necesare.

“În iulie 2007, Elena Udrea era o aprigă susținătoare a suspendării contractelor Hidroelectrica cu «băieţii deştepţi» din domeniul energiei. Guvernele conduse de PDL nu au avut însă nici cea mai mică dorință de a schimba ceva. Guvernele Boc – Ungureanu nu au făcut decât să înrăutățească situația acestei companii și să-i lase pe acești băieți deștepți să se înfrupte din resursele statului”, susține deputatul PSD.

Mircea Drăghici apreciază eforturile făcute de Guvernul României pentru a curăța Hidroelectrica de acele contracte care o afectau și își exprimă speranța că actuala putere va da în continuare prioritate intereselor statului român.

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri