DECLARAȚIE DE PRESĂ 

  Reîntregirea salariilor bugetarilor a fost confirmată!

Întrevederea dintre Guvern și delegația FMI a confirmat reîntregirea salariilor bugetarilor, demonstrând încă o data că USL își respectă promisiunile făcute electoratului și corectează măsurile abuzive realizate de guvernarea portocalie.

Vicepremierul Florin Georgescu a anunțat ieri, în urma întâlnirii cu partenerii internaționali, că în cadrul rectificării bugetare, se respectă angajamentul asumat de Guvernul Ponta de a majora în două trepte salariile cu 8% începând cu luna iulie şi cu 7,4% începând cu luna decembrie. Pe de altă parte, se vor restitui către pensionari sumele reţinute anterior, în neconcordanţă cu cadrul juridic.

Măsurile luate de Guvernul condus de Victor Ponta au întărit încrederea și credibilitatea partenerilor internaționali în România. Guvernarea USL a avut un rol extrem de dificil deoarece a trebuit mai întâi să îndrepte toate abuzurile făcute de PDL și să redobândească pe de-o parte încrederea cetățenilor în actorii politici, și pe de altă parte să crească credibilitatea României la nivel internațional.

Succesul negocierilor avute ieri între Guvernul condus de Victor Ponta și partenerii internaționali ne dovedește că există mari șanse pentru a fi îndeplinite toate măsurile promise de USL.

 

Mircea Drăghici

Deputat PSD

Anunțuri