COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 3 septembrie 2012, Grupul Parlamentar al Partidului Social-Democrat din Camera Deputaților și-a ales un nou lider, în persoana domnului Marian Neacșu, deputat PSD din partea județului Ialomița, ales în colegiul uninominal nr. 2 Slobozia, acesta asigurând interimatul funcţiei şi pe toată perioada sesiunilor extraordinare din această vară.

În această legislatură parlamentară, funcția a mai fost ocupată de domnii deputaţi Viorel Hrenenciuc, Mircea Duşa şi Valeriu Zgonea.

Este pentru prima oară când un reprezentant al cetăţenilor din municipiul Slobozia și județul Ialomița, aflat la primul său mandat în Parlamentul României, a fost ales lider de Grup Parlamentar, ceea ce conferă acestui eveniment un caracter notabil și de bun augur pentru comunitățile locale din zona noastră, reprezentând și un succes pentru Organizația P.S.D. Ialomița.

Cu această ocazie, domnul deputat Marian Neacșu dorește să asigure cetățenii Municipiului Slobozia și ai colegiului uninominal nr.2 de aceeaşi disponibilitate de a discuta şi promova inițiative legislative oportune și benefice locuitorilor municipiului şi judeţului.

                                                                       Biroul de Presă al PSD

Reclame