Etichete

,

COMUNICAT DE PRESĂ

 Partidul Social Democrat: PDL nu face deosebirea dintre stat de drept și stat polițienesc

Partidul Social Democrat a luat act cu indignare de afirmațiile facute vineri, 7 septembrie, de vicepreședintele PDL Sulfina Barbu conform cărora Secretarul General al PSD, Liviu Dragnea, ”trebuie să îşi probeze nevinovăţia în faţa organelor de anchetă”.

PSD atrage atenția vicepreședintelui PDL Sulfina Barbu, dar și colegilor săi din cadrul PDL, că doar într-un stat polițienesc cei acuzați de procurori trebuie să își demonstreze nevinovăția.

Într-un stat de drept, așa cum sperăm că România poate fi, cei care formulează acuzații trebuie să le demonstreze. Or, acuzatiile formulate la adresa secretarului general al PSD conțin și elemente revoltătoare, precum cea în care era incriminată folosirea influenței politice pentru creșterea participării la vot. În mod normal, în fața unei astfel de explicații, orice partid democratic ar trebui să își exprime dezaprobarea.

Din păcate, afirmațiile doamnei Sulfina Barbu nu fac decât să exprime viziunea monstruoasă a PDL și a lui Traian Băsescu cu privire la ceea ce trebuie să fie România. O țară în care oamenii pot fi hărțuiți pentru opiniile politice și pentru lipsa de obediență în fața unui om care și-a propus direct și prin interpuși să acapareze statul, cu toate componente sale.

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame