Etichete

, , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

PDL, in general, si Adriean Videanu, in mod special, sunt ultimii care ar trebui sa vorbeasca despre privatizarea Oltchim si despre actul de guvernare. Sa nu uitam ca in urma cu 4 luni, USL a reusit sa puna punct unei guvernari dezastruoase a PDL, o guvernare care a devalizat Romania, care a furat banul public, care a bagat mana in buzunarele oamenilor.

Oltchim a ajuns in situatia in care se afla in prezent din cauza guvernarii PDL, care nu a facut nimic pentru remedierea problemelor combinatului. Dupa ”era Videanu”, Oltchim inregistra o datorie de 700 de milioane de euro. PDL a controlat atat managementul defectuos, cat si mafia care a capusat acest combinat. Democrat-liberalii sunt singurii vinovati si trebuie sa plateasca.

Din cauza incompetentei si fraudelor PDL, Romania pierde miliarde de euro. Sa ne amintim cum Videanu cerea de la CE fonduri europene pentru Marmosim, afacerea sa personala, desi era ministru in guvernul Romaniei.

Acelasi Videanu s-a intalnit zilele trecute cu fostul director Roibu de la Oltchim. Se incearca ascunderea furtului si a ilegalitatilor facute de PDL la combinatul de la Ramnicu Valcea. Acum PDL in complicitate cu Dan Diaconescu vor sa fure in continuare din banul public. Nu trebuie sa fetisizam ideea de privatizare.

Privatizarea nu este un scop in sine, ci un instrument pentru eficientizarea unei companii. PDL a intarziat foarte mult aceasta privatizare pentru ca Oltchim a fost o vaca de muls pentru firmele de partid si pentru clientela portocalie.      Guvernul nu va admite o privatizare, daca aceasta nu va presupune in mod clar pastrarea locurilor de munca.

 

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame