Etichete

, , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Valeriu Zgonea: Prefectul de Dolj trebuie să-şi dea demisia

Vicepreşedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că prefectul de Dolj, Elena Costea, trebuie să-şi dea demisia după ce a blocat aplicarea deciziilor municipalităţii din Craiova în privinţa demolării chioşcurilor amplasate ilegal pe spaţiul public.

„Cred că nu este un secret pentru nimeni că primarul Craiovei, colega mea Olguţa Vasilescu este o persoană de acţiune care doreşte întotdeauna schimbarea în bine a lucrurilor în care crede. Acţiunile colegei mele, comportamentul ei şi angajamentele pe care le-a luat în campania electorală de la alegerile locale i-au convins pe craioveni să îi acorde votul”, a declarat Valeriu Zgonea.

Potrivit vicepreşedintelui PSD, situaţia existentă la Craiova este clară din toate punctele de vedere. „Avem o hotărâre a Consiliului Local care vizează demolarea chioşcurilor amplasate ilegal pe spaţiu public şi o decizie a primarului Craiovei. Acolo unde nu există autorizaţii de funcţionare, acolo unde legea nu permite amplasarea unor chioşcuri pe domeniul public trebuie să se ia măsurile locale”, a afirmat Valeriu Zgonea.

În consecinţă, Zgonea consideră că prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, trebuie să îşi dea demisia după ce a blocat deciziile municipalităţii.

„Mă alătur solicitării primarului Craiovei şi susţin la rândul meu că Elena Costea trebuie să-şi prezinte demisia. Consider că această măsură este singura formă de respectare şi aplicare a legii în această chestiune. Demisia ar fi singurul gest prin care Elena Costea ar da dovadă de onestitate şi corectitudine, după abordarea partizană şi necolegială pe care a avut-o, interpretând legea în funcţie de interesele unor oameni care nu îşi doresc dezvoltarea urbei, ci păstrarea unor privilegii nelegale de care majoritatea cetăţenilor nu pot benefia. ”, a declarat vicepreședintele PSD.

 

 Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri