Etichete

, , , ,

 COMUNICAT DE PRESA

Prin motiunea simpla pe buget, PDL se acopera de ridicol

Deputatul PSD Marian Neacsu, liderul Grupului Parlamentar al Partidului Social-Democrat din Camera Deputatilor, a declarat astazi ca depunerea motiunii simple pe buget de catre parlamentarii PDL reprezinta de fapt un serviciu si o recunoastere a realizarilor actualei guvernari.

„PDL ne face un serviciu enorm prin aceasta motiune, de fapt este vorba despre o motiune impotriva guvernarii lor, nu USL a adoptat bugetul, USL a corectat la rectificare raul facut. Este cel putin comic sa depui o asemenea motiune si nu este o premiera. Cele doua motiuni simple depuse pana acum, pe agricultura si educatie, nu au fost votate nici macar de catre parlamentarii PDL si mai mult, ne-au dat ocazia sa aratam ce au facut rau in toti acesti ani. Este inutil sa incerce acum sa stranga documente albe pentru zile negre, oamenii au inteles ca a fost suficient doar sa se taie finantarea clientelei PDL si au fost gasite resurse, oamenii inteleg ca USL a avut dreptate: bani au fost mereu dar doar pentru PDL”, a precizat deputatul PSD.

Cu privire la afirmatiile fostului ministru Ialomitianu, conform caruia actualul guvern este incompetent, liderul Grupului PSD a afirmat: „Probabil incompetenta in viziunea domnului Ialomitianu inseamna sa nu fii in stare sa tai pensii, salarii si sa aloci bani pentru clientela PDL, sa construiesti stadioane in panta sau piscine si sa lasi oamenii sa moara prin spitale din lipsa de medicamente. Cred ca domnia sa si-a spus cuvantul in politica iar urmarile competentei le vedem si in ziua de astazi.”

„Deputatii PSD vor fi prezenti la datorie, ca de fiecare data. Noi nu cautam sa ne ascundem de rusine sub banci, cum faceau domniile lor la motiunile noastre. Noi am demonstrat ca politica USL se face pentru oameni si in folosul lor, nu in folosul unor clientele politice. Asta probabil ii supara pe cei de la PDL dar, din fericire, ne dau mereu posibilitatea sa le aratam cetatenilor raul facut.”, a mai declarat deputatul PSD.

Biroul de Presa al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri