Etichete

, , , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Ana Birchall: Lansarea candidaţilor USL demonstrează că formațiunea este o construcţie solidă și populară

 Ana Birchall, Secretar Executiv al PSD, a declarat că evenimentul de lansare a candidaţilor USL demonstrează că formaţiunea este o construcţie solidă, care se diferenţiază total de PDL şi se bucură de încrederea cetăţenilor.

„Încă de la formarea USL s-a tot speculat că formaţiunea nu va rezista şi că la prima bătaie de vânt mai puternică se va prăbuşi. Iată că după apoximativ un an şi opt luni de la înfiinţare şi după mai multe bătălii câştigate suntem mai uniţi ca oricând şi reuşim, prin lansarea candidaţilor de mâine, să demonstrăm că suntem o construcţie solidă și populară. Lansarea de mâine va aduce pe Naţional Arena zeci de mii de cetăţeni care cred în România şi care susţin politicile USL. Este un eveniment care va intra în istorie”, a declarat Ana Birchall.

„Lansarea candidaţilor USL nu are nicio legătură cu congresul PPE, ci cu cetăţenii cărora le vom cere votul pe 9 decembrie! Pe de altă parte, inevitabil vor vedea şi participanţii la Congresul PPE că USL se bucură de încredere şi de sprijin la nivel naţional, în timp ce PDL și Traian Băsescu au rămas fără popularitate”, a subliniat Ana Birchall.

 

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame