Etichete

, , , , ,

DECLARATIE DE PRESA

Congresul PPE – ultima batjocura la adresa democratiei

Dupa ce 7,4 milioane de oameni l-au trimis pe Traian Basescu sa isi continue cariera de capitan de nava, dupa votul romanilor “intors”, conform lui Stalin care spunea ca “nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile”, iata a ca venit vremea ca presedintele ilegitim sa le administreze romanilor o alta umilinta, aducand la Bucuresti toti umerii pe care s-a sprijinit ca sa ramana abuziv in functia pe care o ocupa.

Inca o data Traian Basescu incalca Constitutia Romaniei, domnia sa fiind gazda oficiala, conform PPE. Dar nici macar acest lucru nu ar fi cel mai grav. Cel mai grav este faptul ca, in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat, Basescu continua sa sfideze intreg poporul roman si nu doar pe cei 7,4 milioane de “complici la lovitura de stat”.

Probabil ca domnia sa, in calitate de gazda oficiala, le va multumi pentru sprijin colegilor sai din PPE: Jose Manuel Barroso, Angel Markel, Viviane Reding si toate vocile care au cantat prohodul democratiei romanesti. Le va arata recunostinta pentru ca au inchis ochii la toate abuzurile facute, la incalcarile de legi, de regulamente, la numaratoarea indoita a doamnei Anastase si mai ales la votul celor 7,4 milioane de romani.

Este cel putin revoltator ca asemenea oameni, dintre care unii s-au amestecat serios in treburile unui stat independent, pot avea cutezanta sa vina in Romania, aceeasi Romanie care si-a simtit calcata in picioare vointa si demnitatea.

Este la fel de tragic faptul ca PDL afirma sus si tare ca isi doreste sa castige alegerile si sa preia guvernarea, ca are solutii si compententa, dupa ce au stricat totul, de la educatie pana la agricultura sau sanatate si dupa ce, cu ajutorul vocilor din PPE, au ignorat vointa romanilor. USL demonstreaza in fiecare zi, cu masuri concrete, palpabile, ca lucreaza in beneficiul oamenilor, ca se poate si altfel si ca este solutia potrivita pentru problemele cu care se confrunta Romania. Guvernarea PDL mai reprezinta doar o pagina neagra a istoriei peste care trebuie sa trecem dar din care avem obligatia sa invatam pentru a nu repeta greselile flagrante care au dus la dezastrul tarii.

 

                                               Marian NEACSU

                                      Deputat PSD

Lider Grup Parlamentar PSD din Camera Deputatilor

Reclame