Etichete

, , , , , , , , , , , ,

COMUNICAT DE PRESA

Deputatul PSD Marian Neacsu, liderul Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputatilor, saluta prezenta si discursul presedintelui P.E., domnul Martin Schultz, in Parlamentul Romaniei, considerand acestea ca un moment de importanta majora pentru relatiile Romaniei cu structurile europene.

Pe acest subiect, deputatul PSD a afirmat: ”Am avut intalniri cu domnia sa in cursul zilei de astazi, atat in calitatea mea de lider al Grupului Parlamentar PSD cat si la dejunul de lucru. Domnia sa s-a dovedit un bun cunoscator al Romaniei, al nevoilor oamenilor si nevoilor de reforma. Discutiile au fost centrate mai ales pe masurile necesare depasirii momentului de criza la nivel european precum si pe politica de austeritate care nu a fost sustinuta pana acum si de alte masuri de crestere economica, domnia sa apreciind politica dusa de guvernul USL”.

„Un alt punct deosebit de important a fost cel legat de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, domnul Martin Schultz recunoscand progresele inregistrate de tara noastra si afirmandu-si sustinerea totala pentru acest deziderat al nostru”.

De asemenea, liderul Grupului Parlamentar PSD a mai spus ca, in ceea ce priveste discursul presedintelui P.E., acesta a aratat clar ca Romania este privita ca un partener de incredere in UE si ca este extrem de important mesajul dat, acela de coeziune al clasei politice.

„Domnul Martin Schultz a multumit parlamentarilor prezenti, inclusiv cei ai opozitiei, aratandu-se satisfacut de faptul ca actuala clasa politica intelege nevoia de coeziune. Din nefericire insa, pentru PDL, sunt doar vorbe si fapte in vant, facute pentru camerele de luat vederi, atata vreme cat un membru al Parlamentului European, apartinand PDL, poate sa afirme ca va cere lamuriri cu privire la finantarea vizitei presedintelui P.E. in Romania. Aceasta arata caracterul duplicitar si mincinos al PDL, pentru ca pe de o parte afirma ca a fost doar o vizita in sprijinul USL dar pe de alta parte refuza sa aiba o intrevedere cu domnia sa. Faptul ca au refuzat este dreptul domniilor lor dar in acest caz nu poti reprosa ca au fost intalniri doar cu reprezentantii USL. Iar ca apoi sa vorbeasca despre „onoarea patata” a presedintelui P.E. este prea mult chiar si pentru un partid de 10%, cum este PDL”, a mai afirmat deputatul PSD.

 

Biroul de Presă al PSD

Anunțuri