Etichete

, , , , , , , , , , , , , ,

DECLARATIE DE PRESA

 Cand Dumnezeu vrea sa te piarda, mai intai iti ia mintile

Zicala romaneasca este mai valabila decat oricand in cazul PDL, acest partid care timp de 4 ani a facut orice altceva decat ceea ce era in interesul romanilor. Adevaratul scop al lor nu este repornirea Romaniei, de parca altcineva ar fi oprit-o, ci repornirea furturilor si reconectarea acestui partid la conducta banului public.

Este paradoxal ca astazi PDL, metamorfozat in ARD, mai poate vorbi despre binele romanilor. Astazi se lauda ca doresc binele romanilor si lanseaza un asa zis program de guvernare. Si fostul lor program de guvernare prevedea ca salariul mediu va ajunge la 905 euro, ca pensia medie va ajunge la 405 euro sau ca vor finaliza 836 de km de autostrada. Rezultatul? Taieri de salarii, reduceri de pensii, taierea subventiilor pentru agricultura, bolnavi dati afara din spitale cu perfuziile in maini, bolnavi de cancer lasati fara tratamente, copii carora li se taie alocatia, mame carora li se ia laptele gratuit, drumuri infundate si.. cativa zeci de km de autostrada finalizati cu mare greutate, sub coasa domnului Emil Boc.

Este de inteles totusi ca fostul premier Mihai Razvan Ungureanu se plange de ridurile capatate in ultimul timp, caci USL-ul a reusit sa-i opreasca accesul la alifiile si pomezile scumpe cumparate din banii pe care domnia sa spunea ca statul nu ii are. Poate, daca n-ar fi avut respectivele alifii si mancarurile fine, ar fi facut riduri si in timpul iernii trecute cand ii dojenea pe oameni ca nu ies sa deszapeseaca drumurile din calea masinii domniei sale.

Probabil ca este de inteles si gestul obscen al noului purtator de cuvant al campaniei ARD, europarlamentarul Traian Ungureanu, pentru ca asta a fost politica lor tot timpul: de batjocura, de sfidare, de minciuna si furt, din banii oricui si fara nicio opreliste. Mai ciudat este faptul ca toate acestea s-au facut in cladirea Operei Nationale, un reper al culturii romane in care asemenea lucruri si oameni nu au ce cauta nici la distanta egala cu kilometri de autostrada promisi de PDL acum 4 ani.

Asadar, aroganta, minciuna, prefacatoria, hotia, simpatia fata de Miscarea Legionara, acestea sunt solutiile pe care le propune ARD romanilor. Romanii insa nu au uitat nicio clipa tot raul pe care l-au facut acesti domni Romaniei si probabil ca numai oameni cu o putere de ratiune diminuata isi mai pot imagina cu adevarat, dincolo de bravura, ca oamenii ii vor mai alege vreodata pentru a-i reprezenta.

 

                                               Marian NEACSU

                                      Deputat PSD

Lider Grup PSD din Camera Deputatilor