Etichete

, , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Dan Șova: Programul de guvernare al USL înseamnă dezvoltare economică, refacerea coeziunii sociale și reconstrucția încrederii oamenilor în instituții

             Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, senatorul Dan Șova, consideră că în lunile de guvernare de până acum USL și-a respectat promisiunile, a arătat capacitate de a repara nedreptățile sociale și de a da o speranță pentru economie.

„În mai puțin de șase luni de Guvernul USL condus de premierul Victor Ponta a reușit să se achite de acele angajamentele luate pentru această perioadă de guvernare. Prin ceea ce a făcut, Guvernul Ponta a arătat diferențele fundamentale dintre USL și PDL, astăzi deghizat în ARD.

Acum, este momentul să trecem la pasul următor, printr-un program pe patru ani de zile. Programul care este lansat astăzi certifică angajamentul USL de a continua pe linia reparării inechităților sociale, relansării economice și recredibilizării instituțiilor statului. Spre deosebire de ARD, noi reparăm și construim. Ceea ce am realizat la guvernare în doar șase luni, ne face încrezători că vom reuși, prin votul pe care românii îl vor da la 9 decembrie, să continuăm cu Guvernul USL, cu Victor Ponta premier, având totodată susținerea unei largi majorități parlamentare”, a spus Dan Șova.

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

08.11.2012                                   

Anunțuri