INFORMARE DE PRESĂ

Hannes Swoboda, liderul delegatiei S&D din Parlamentul European, si Edite Estrela, presedinta delegatiei social-democrate portugheze din Parlamentul European, au adresat mesaje de felicitare si suport presedintelui PSD, Victor Ponta, cu ocazia castigarii alegerilor parlamentare din Romania.           Edite Estrela considera ca rezultatul alegerilor din Romania reprezinta “o mare victorie pentru Uniunea Social Liberala”, pentru Victor Ponta si pentru poporul roman. “Presedintele Traian Basescu si aliatii sai trebuie sa respecte acum vocea poporului”, considera presedinta grupului S&D portughez.

Hannes Swoboda este de parere ca rezultatul votului de duminica reprezinta de fapt expresia sprijinului popular pentru politicile progresiste ale guvernului Ponta. „Este o dovada ca eforturile dumneavoastra nu au fost inutile”, a subliniat Swoboda in scrisoarea adresata presedintelui PSD, exprimandu-si certitudinea ca Victor Ponta va incepe un nou mandat de prim-ministru in zilele urmatoare.

De asemenea, liderul social-democrat din Parlamentul European l-a asigurat pe presedintele PSD de tot sprijinul grupului S&D din PE pentru social-democratii romani, pentru guvernul Romaniei si pentru politicile social-democrate si pro-europene pe care acesta le ia in vederea traversarii cu bine a dificultatilor pe care le traverseaza Romania alaturi de intreaga Europa.

 

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

12.12.2012                                                                          twitter.com/biroupresapsd

Reclame