Etichete

, , , , , ,

COMUNICAT DE PRESA

 Corina Cretu: Cristian Preda aduce noi deservicii Romaniei mintind in plenul Parlamentului European 

Corina-CretuEuroparlamentarul PSD Corina Cretu considera atacul lui Cristian Preda din Parlamentul European o continuare a campaniei PDL de denigrare a Romaniei la nivelul Uniunii Europene. Vicepresedintele PSD ii solicita lui Cristian Preda sa isi ceara scuze in fata plenului Parlamentului European cu privire la minciunile lansate cu buna stiinta la adresa premierului Victor Ponta.

„Cei din PDL isi continua campania de denigrare a Romaniei la nivelul Uniunii Europene, dezinformand extrem de grav cu privire la situatia reala din Romania si acuzand actuala guvernare de incercare de a controla sistemul juridic. Monica Macovei a mintit in plenul Parlamentului European cu privire la cele 2 milioane de voturi fraudate la referendumul de demitere a presedintelui, fapt dezmintit de institutiile abilitate. Acum, Cristian Preda calca pe urmele lui Macovei, aducand noi deservicii Romaniei prin minciunile proferate cu nonsalanta in plenul Parlamentului European cu privire la declaratiile premierului Romaniei.

Cristian Preda minte in fata oficialilor europeni cu privire la afirmatiile premierului Victor Ponta in legatura cu dosarul si statutul juridic al lui Dan Voiculescu. Victor Ponta, contrar afirmatiilor false avansate de Cristian Preda, nu a cerut anularea unei decizii cu privire la Dan Voiculescu, acesta nefiind condamnat in dosarul la care face referire europarlamentarul PDL. Domnul Preda cunoaste foarte bine toate aceste aspecte, insa prefera sa intoxice mediile europene si sa manipuleze opinia publica din Romania.

M-as fi asteptat ca domnul Cristian Preda sa fie diferit fata de alti colegi de-ai sai din PDL, sa nu apeleze la asemenea manevre de intoxicare a oficialilor europeni. Ii solicit pe aceasta cale domnului Preda sa isi ceara scuze in plenul Parlamentului European pentru minciunile sale, deoarece asemenea afirmatii afecteaza imaginea si interesele Romaniei la nivelul Uniunii Europene”, a declarat Corina Cretu.

 

Biroul de Presa al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

 

Reclame