Etichete

, , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Social-democratii romani saluta victoria SPD in alegerile din Saxonia Inferioara

Partidul Social Democrat considera victoria social-democratilor germani drept un semnal clar al optiunii Germaniei, in particular, si a Europei, in general, pentru politicile progresite ale socialistilor.

Corina Cretu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al socialistilor europeni, considera ca victoria  la limita a coalitiei dintre social-democrati si verzi, in alegerile din landul Saxonia Inferioara, „da semnalul unui an pe care intreaga Europa progresista il doreste a fi unul al schimbarii in Germania”. „Scrutinul regional din Saxonia Inferioara da un impuls semnificativ opozitiei pentru confruntarea electorala al carei deznodamant se va decide in septembrie, la alegerile generale”, considera social-democrata.

„Victoria SPD este o victorie a bunului-simt. La fel ca in Romania si ca in multe alte tari europene, cetatenii au votat in Germania pentru un viitor mai bun si mai sigur. Felicit social-democratii nemti pentru scorul obtinut, si sper la un succes pe toata linia la alegerile generale”, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.

 

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame