Etichete

, , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Cătălin Ivan: Creșterea salariului minim și a pensiilor arată că USL se ține în continuare de cuvânt

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat și lider al eurodeputaților PSD, subliniază că adoptarea celor două măsuri de către Guvernul Victor Ponta – creșterea salariului minim la 750 de lei și creșterea pensiilor cu 4% –demonstrează că USL se ține în continuare de cuvânt.
Purtătorul de cuvânt al PSD susține că aceste două măsuri „vin în sprijinul celor mai afectați” de criza economică din ultimii ani.
„Încă din prima lună de guvernare, USL demonstrează că se ține de cuvânt. Două puncte esențiale ale programului de guvernare publicat la sfârșitul anului trecut – creșterea salariului minim și indexarea pensiilor cu rata inflației – au fost deja aprobate de Executivul condus de Victor Ponta. USL arată că ceea ce a comunicat oamenilor în campania electorală nu au fost simple promisiuni, ci măsuri care pot fi luate dacă există competență și o construcție abilă a bugetului. Creșterea salariului minim la 750 de lei, urmând ca acesta să ajungă la 800 de lei în luna iunie, și creșterea pensiilor cu 4% sunt două măsuri care vin în sprijinul celor mai afectați de anii dificili care au trecut. Repararea nedreptăților va continua să fie un principiu de bază al Guvernului condus de Victor Ponta”, susține social-democratul Cătălin Ivan.

Biroul de Presă al PSD
presa@psd.ro
twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri