Etichete

, , ,

COMUNICAT DE PRESA

Gabriela Firea: PDL face un stangaci exercitiu de imagine in Parlament

gabriela vranceanuIntr-o interventie pe care a avut-o astazi, 06 februarie, in direct din Parlament, senatorul PSD Gabriela Firea a contrat-o pe Elena Udrea, deputat PDL, care sustinea ca opozitia este impiedicata sa sustina in plenul Camerelor reunite amendamente deosebit de importante la Legea Bugetului.

„Dna Elena Udrea a sustinut ca Opozitia a fost impiedicata sa promoveze amendamente importante la Buget, cum ar fi marirea salariului minim pe economie la 850 de lei si reducerea CAS cu 5,5%.

Din pacate nu este decat un exercitiu stangaci de imagine. PDL a fost la guvernare timp de 3 ani si jumatate si n-a promovat astfel de masuri, ci dimpotriva”, a declarat senatorul PSD.

Mai mult, Firea considera ca „dna Udrea isi face constiincioasa datoria si interpreteaza referenul PDL”.

„Insusi ministrul de finante Ialomitianu, declara public la prezentarea bugetului pe anul trecut ca in 2012 nu se vor majora salariile, deci nu aveau cum sa fie trecute sumele in buget. Iar la rectificare, era deja alt guvern. Dupa ce au pierdut lamentabil alegerile, cei de la PDL nu mai pot sa faca altceva decat zgomot. Mult zgomot pentru nimic!”, a conchis Gabriela Firea. 

Biroul de Presa al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

 

Reclame