Etichete

, , , , , , , , , , , , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Claudiu Manda: Administrația Prezidențială să explice dacă declarațiile lui Sebastian Lăzăroiu reprezintă poziția oficială a președintelui

claudiiuDeputatul PSD Claudiu Manda se declară șocat de afirmațiile consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu, conform cărora românii ar fi lăsat impresia că se comportă ”precum niște cerșetori” în problema bugetului european.

”Afirmațiile lui Sebastian Lăzăroiu sunt de o gravitate extremă, dată fiind poziția sa de consilier prezidențial. Practic, este o jignire adresată tuturor românilor. Este inacceptabil. Refuz să cred că aceasta este poziția oficială a Administrației  Prezidențiale.

Totuși, solicit președintelui un punct de vedere. Dacă președintele își asumă o astfel de poziție, singura explicație este aceea că președintele are mari resentimente față de poporul său, după votul din vară, când 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea sa.

Dacă președintele nu își asumă poziția lui Sebastian Lăzăroiu, și o sper că nu o va face, atunci acesta trebuie demis din cadrul Administrației Prezidențiale, pentru că un demnitar al statului nu are voie să îi atace astfel pe cetățeni”, a spus Claudiu Manda.

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Anunțuri