Etichete

, , , , , , , , , , , , , , ,

Daciana Sarbu participa la dezbaterea despre agricultura ecologica din cadrul Targului Bio de la Nürnberg

 

dacianaDaciana Sarbu, eurodeputat PSD, membru in Comisia de Agricultura si Dezvoltare Rurala a PE, va participa joi,  14 februarie, la dezbaterea „Agricultura Ecologica –Orizonturi 2020”, in cadrul celui mai mare eveniment international dedicat produselor ecologice, desfasurat la Nürnberg.

Romania este in acest an „Tara Anului” la BioFach, Targul Mondial de Comert cu Produse Ecologice, ce are loc in perioada 13 – 16 februarie 2013, la Nürnberg, Germania.

In cadrul dezbaterii vor mai sustine alocutiuni Dacian Ciolos (Comisar European pentru Agricultura), Daniel Constantin (Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii rurale), Susanne Kastner (presedinte al Forumului Germano-Roman). Mesajul de deschidere va fi sustinut de Victor Ponta, Prim-Ministru al Guvernului Romaniei. Evenimentul se va desfasura incepand cu ora locala 12.

Desemnarea, in noiembrie 2012, a Romaniei drept Tara Anului la BioFach recunoaste potentialul remarcabil al tarii noastre in domeniul produselor ecologice, dezvoltarea recenta a agriculturii ecologice, precum si calitatea si diversitatea produselor romanesti certificate ecologic.

In cadrul BioFach vor fi expuse produse alimentare si comerciale ecologice din peste 130 de state. In anul 2012, Biofach a adus impreuna 2420 de expozanti, 40 315 vizitatori si  au  fost organizate 150 de evenimente, cu tematici asociate agriculturii organice.

 

Biroul de Presa al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame