Etichete

, , , , , , , , ,

Comunicat de presă

 Alegerile prezidențiale, tema Olimpiadei de Comunicare Politică lansată de TSD București

TSD BucurestiTSD București lansează cea de-a doua ediție a concursului Olimpiada de Comunicare Politică.

Proiectul Olimpiadei de Comunicare Politică devine o tradiție pentru organizația TSD București, care îl organizează din nou în acest an, continuând astfel demersurile de deschidere față de  tinerii pasionați de politică și comunicare. Olimpiada se va desfășura în intervalul 4 martie – 5 aprilie și va aduce împreună studenți, masteranzi, tineri politicieni și parlamentari PSD și membrii juriului – profesori universitari, jurnaliști, consultanți politici și reprezentanți ai unor fundații prestigioase.

Procedura de înscriere în concurs este una foarte simplă. Studenții și masteranzii interesați trebuie să se organizeze în echipe și să trimită CV-urile și un formular de înscriere, la adresa concurs@tsdb.ro până pe 28 februarie 2013. Premiile pentru echipele câștigătoare sunt în valoare de peste 5.000 de euro. Toate detaliile despre proiect, înscriere, regulament și premii sunt disponibile la  http://www.tsdb.ro/olimpiada-de-comunicare-politica.

Tema concursului din acest an este legată de alegerile prezidențiale, iar participanții vor fi încurajați să-și pună în valoare cunoștințele și creativitatea pentru a imagina o campanie profesionistă.

„Ne dorim ca acest proiect să aducă organizația noastră mai aproape de tineri, de studenții bine pregătiți și în același timp să atragă un nou val în TSD București. Obiectivul nostru este să avem peste 200 de participanți, buni comunicatori, buni organizatori și creativi. Acesta este un încă un pas în demersul nostru de a face din TSD o organizație puternică și eficientă!“, a declarat Gabriel Petrea, coordonator TSD București.

Olimpiada va fi susţinută de tinerii deputaţi şi aleşi locali ai PSD care vor împărtăşi din experienţa lor participanţilor la concurs. Aşa cum s-a întamplat şi anul trecut, o parte dintre participanţi vor lucra în mod direct cu tinerii politicieni şi după finalizarea concursului.

 

Biroul de presă TSD Bucureşti

Anunțuri