Etichete

, , , , , , ,

DECLARAȚIE DE PRESĂ

CodrinVizavi de avalanșa de sondaje care sufocă mass-media, în ultimele zile, sunt absolut necesare câteva precizări. Din perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare și până în prezent, atât PSD, cât și USL în ansamblu nu au comandat niciun sodaj de opinie, nici la nivel intern pe partide, nici la nivel de uniune. Mai mult, toate studiile sociologice pe care le-am cerut institutelor abilitate, de-a lungul timpului, ni le-am asumat și au fost prezentate public.

De aceea, recentele declarații ale unor deontologi care susțin că au obținut, pe surse din interiorul USL, părți din sondaje, nu sunt speculații, ci sunt, pur și simplu, afirmații mincinoase.

De fapt, aceste așa-zise anchete de opinie sunt promovate de o anumită grupare din PDL și urmăresc, pe de o parte, transmiterea unui mesaj subliminal către proprii susținători, înainte de alegerile interne din partid. Pe de altă parte, se dorește și crearea unei atmosfere de presupusă tensiune și destabilitate în cadrul alianței de guvernare.

În concluzie, rezultatele sondajelor referitoare la încrederea în anumiți politicieni, prezentate în ultima perioadă, sunt, pe fond, doar niște invenții și încercări nereușite de intoxicare a opiniei publice.

Codrin Stefanescu,

Secretar al Consiliului National al PSD

 

Reclame