Etichete

, , , , , , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Corina Crețu: Vizita lui Victor Ponta în Franţa reprezintă confirmarea că România a ieşit de sub anonimatul produs sub guvernarea PDL

corina-cretu11Vicepreşedintele PSD Corina Crețu precizează că vizita premierului Victor Ponta în Franţa, pe lângă faptul că vizează consolidarea parteneriatului dintre Bucureşti şi Paris, este o dovadă că ţara noastră a ieşit de sub anonimatul produs sub guvernarea PDL.

„Vizita premierului Victor Ponta în Franţa reprezintă, în primul rând, confirmarea că ţara noastră a ieşit de sub anonimatul produs sub guvernarea PDL, atunci când premierul României nu exista în relațiile cu partenerii externi. Un alt aspect foarte important al acestei vizite îl vizează consolidarea parteneriatului dintre Bucureşti şi Paris”, precizează europarlamentarul.

Corina Creţu consideră că o relaţie consolidată de cooperare cu partenetii francezi poate fi una din cheile pentru aderarea României la spaţiul Schengen, având în vedere că din partea liderilor socialiştilor europeni există susţinere.

„Poziţia Franţei este extrem de importantă pe subiectul aderării României la spaţiul Schengen. Totuşi, problema o reprezintă popularii europeni, prietenii domnului preşedinte Traian Băsescu şi partenerii PDL, care s-au opus şi continuă să se opună aderării ţării noastre la Schengen”, subliniază Corina Creţu.

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame