Etichete

, , , , , , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

 Deputatul PSD Ana Birchall salută clasificarea spitalului ”Elena Beldiman” din Bârlad în categoria III

Ana_Birchall_0421-195x280Deputatul PSD Ana Birchall salută ordinul ministrului Sănătății, prin care spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad a fost definitiv clasat în categoria III.

”Prin acest ordin de ministru, riscurile pentru spitalul ”Elena Beldiman” au fost îndepărtate. Aceasta este o altă promisiune pe care ne-am respectat-o față de alegătorii din Vaslui. Discuțiile pe care le-am avut săptămânile trecute cu ministrul Nicolaescu, alături de colegul Adrian Solomon, au fost unele lămuritoare, iar decizia de acum corespunde cadrului legal și dorinței bârlădenilor” a spus Ana Birchall.

”Situația sistemului de Sănătate Județean nu este una fericită, dar sperăm că în anii care vin, cu ajutorul Guvernului, autoritățile locale vor putea întreprinde demersuri pentru îmbunătățirea acestuia.

În prezent, întreprind demersuri la nivel parlamentar, în sprijinul cetățenilor și autorităților locale, pentru ca spitalul din Tutova, acum transformat în complex medico-social, să poată funcționa ca o secție specială pe lângă Spitalul Județean din Bârlad. Am adresat deja o întrebare ministrului Eugen Nicolescu, cu privire la situația spitalului din Tutova.

Din păcate, în ultimii ani, atât sistemul de Sănătate local, cât și cel național au fost tratate cu dezinteres de fostele guverne PDL. Am încredere că, odată cu preluarea guvernării de către USL, lucrurile încep să se schimbe.

 

 

Decizia în cazul Spitalului de Urgență din Bârlad confirmă de fapt acest lucru, ca și deciziile luate în lunile trecute, de redeschidere a unor unități spitalicești închise de guvernele democrat-liberale” a încheiat Ana Birchall.

 

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

Reclame