Etichete

, , , , , , , , , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Ana Birchall a adresat în această săptămână un număr de 8 întrebări scrise miniștrilor din Guvernul USL

Ana_Birchall_0421-195x280Deputatul PSD Ana Birchall a adresat în această săptămână o serie de întrebări miniștrilor Cabinetului Ponta. Aceasta a vizat în întrebările formulate către miniștri, probleme sociale întâlnite frecvente la nivel național, dar și subiecte ce vizează județul Vaslui, al cărui reprezentant este în legislativul român.

Majoritatea întrebărilor pe care Ana Birchall le-a înaintat în această săptămână, în număr de șase, au fost adresate ministrului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, doamna Mariana Câmpeanu. Către ministrul Educației Naționale, domnul Remus Pricopie, aceasta a transmis trei intrebări, câte două către miniștrii Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe, și Tineretului şi Sportului, domnul Nicolae Bănicioiu. De asemenea, a adresat câte o întrebare miniștrilor Agriculturii, domnul Daniel Constantin, Sănătății, domnul Eugen Nicolăescu, și Economiei, domnul Varujan Vozganian.

Printre problemele pentru care deputatul social-democrat a solicitat răspuns miniștrilor abilitați, s-au numărat situaţia tinerilor care părăsesc sistemul instituţionalizat, integrarea pe piaţa muncii a tinerilor absolvenţi de studii superioare, accesul tinerilor cu dizabilităţi la învăţământul superior, strategii în vederea diminuării fenomenului de violenţă în familie, consumul de alcool în rândul minorilor, delincvenţa juvenilă, situaţia persoanelor executate silit din locuinţe de către instituţii financiar bancare, situaţia micilor producători agricoli din judeţul Vaslui.

Atașate aveți întrebările înregistrate în această săptămână de deputatul PSD, Ana Birchall. Intrebari inregistrate CD 18-22 mar.-1

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

Anunțuri