Etichete

, , , , , , , , ,

COMUNICAT DE PRESĂ

Ana Birchall a adresat mai multe întrebări miniștrilor Cabinetului Ponta

Ana_Birchall_0421-195x280Deputatul PSD Ana Birchall a formulat în această săptămână mai multe întrebări către miniștri de resort ai Cabinetului Ponta. Temele abordate de deputatul social democrat în întrebarile sale au vizat probleme de actualitate cu care se confruntă județul Vaslui și probleme de ordin social.

Ana Birchall a adresat câte o întrebare miniștrilor Culturii, domnul Daniel Barbu, Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin, Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, doamna Mariana Câmpeanu, Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe și miniștrilor delegați pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, doamna Maria Grapini, și pentru Ape, Păduri și Piscicultură, doamna Lucia Ana Varga.

Întrebările deputatului Ana Birchall cu privire la problemele județului Vaslui s-au referit la situaţia sitului arheologic din comuna Ibăneşti, promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii din judeţul Vaslui, dezvoltarea pomiculturii in judeţul Vaslui si situația pisciculturii în județul Vaslui. Printre problemele de ordin social pe care le-a abordat în întrebarile sale, s-au numărat mărirea cuantumului indemnizaţiei de hrană pentru beneficiarii serviciilor oferite de către Cantina de ajutor social si situația arhivelor aflate în administrarea societăților private ce împiedică procesul calculării pensiilor.

Intrebari 26.03.2013 (1)

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

Anunțuri