Etichete

, , ,

 COMUNICAT DE PRESĂ

Elevi din Băcani și Alexandru Vlahuță (județul Vaslui) au vizitat Parlamentul la invitația deputatului PSD Ana Birchall

Ana_Birchall_0421-195x280Un grup de 45 de elevi din comunele vasluiene Băcani și Alexandru Vlahuță însoțiți de către dascălii lor au vizitat ieri Palatul Parlamentului la inițiativa deputatului PSD Ana Birchall. Cu acest prilej au efectuat un tur al celor mai importante săli din Parlamentul Romaniei.

Copiii au prezentat un program artistic special pregătit pentru această ocazie. Momentul artistic a cuprins atât interpretări la mandolină, dar și câteva cântece în limba franceză.

La finalul spectacolului Ana Birchall s-a declarat bucuroasă și emoționată de vizita primită din partea copiilor din cele două comune, afirmând că „este încurajator că acești copii minunați iubesc muzica, tradițiile, portul și cântecele populare”.

„Aș dori să le mulțumesc copiilor din Băcani și Alexandru Vlahuță, doamnei profesoare de franceză și domnului director, precum și celor doi primari care au facilitat această deplasare. Am asistat astăzi la o mostră din bogăția culturală ce sălăsluiește în colegiul pe care îl reprezint. Talentul pe care copiii locului îl au trebuie descătușat și promovat. Este încurajator că acești copii minunați iubesc muzica, tradițiile, portul și cântecele populare.

Mulțumesc și colegilor din Parlament care au avut bunăvoința de a asista la spectacolul oferit de acest grup frumos de copii. Voi face în continuare tot ce imi stă în putere să îi ajut să își dezvolte talentul. De asemenea, vor avea din partea mea tot sprijinul și colaborarea de care vor avea nevoie în proiectele lor”, a spus deputatul Ana Birchall.

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

Reclame