Etichete

, , , , ,

Deputatul PSD Mihai Sturzu: Cineva să îi oprească pe cei din PDL să se facă de râs

Mihai-Sturzu-deputatDeputatul PSD Mihai Sturzu a declarat astăzi că luările publice de poziţie ale unor reprezentanţi ai PDL cu privire la examenul de Bacalaureat denotă superficialite şi lipsă de responsabilitate faţă de elevii care susţin acest examen, dar şi faţă de întregul corp profesoral.

„Examenul de Bacalaureat de anul acesta este un prilej pentru reprezentanţii PDL de a cădea în ridicol şi de a da proba propriei incompetenţe şi iresponsabilităţi. La rampă au ieşi ieri doamnele Raluca Turcan şi Oana Badea. Ambele au făcut declaraţii publice fără a fi bine şi corect informate. Vreau să cred că au vorbit în necunoştinţă de cauză şi nu că au încercat să manipuleze şi să speculeze politic un subiect cu implicaţii asupra tuturor elevilor şi a profesorilor din ţară.

Mai întâi, doamna Raluca Turcan a ieşit public să ceară realuarea probei de Bacalaureat la Limba şi literatura română, fără să ţină cont că atât ministerul Educaţiei, cât şi mass-media au infirmat informaţia. Totul a fost o intoxicare pe care reprezentanta PDL a preluat-o cu cinism şi politicianism, fără să se gândească o clipă la implicaţiile pe care le are pentru elevii care susţin Bacalaureatul.

A urmat doamna Oana Badea care, după ce se lămurise lipsa vreunei legături între incidentul de la Bolintineanu şi posibila scăpare a subiectelor pe internet, a insistat să amestece lucrurile şi să inducă în eroare opinia publică.

Este clar că avem de-a face fie cu politicieni ignoranţi, care vorbesc fără să fie informaţi, ceea ce este grav, fie cu membri ai opoziţiei total iresponsabili, care încearcă să critice doar de dragul de a critica şi care sunt în stare să sacrifice o generaţie de elevi doar pentru a crea haos în jurul examenului de Bacalaureat.”

Reclame