COMUNICAT DE PRESǍ

 

PSD salută, cu ocazia Zilei Armatei, militarii români, activi și rezerviști, eroii neamului

 

             Partidul Social Democrat își exprimă adâncul respect și considerația pentru militarii români, în activitate sau în rezervă, care își servesc și și-au servit țara, precum și pentru soldații români, eroi ai neamului, căzuți la datorie, de-a lungul istoriei.

Armata Română, prin militarii săi, este unul dintre simbolurile de dedicație, solidaritate și moralitate ale țării noastre. Indiferent de privațiunile pe care soldații români au trebuit să le înfrunte de-a lungul timpului, dar mai ales în ultimii ani, Armata Română nu a dat niciodată un pas înapoi de la îndeplinirea datoriei față de țară și față de partenerii noștrii, la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Un cuvânt special adresăm, în această zi, pentru soldații români care au căzut la datorie, în ultimii ani, în misiunile internaționale la care Armata Română ia parte. Suntem alături de familiile acestor eroi, români datorită cărora țara noastră are motive să fie astăzi un actor respectat pe scena internațională, indiferent de greșelile conducătorilor săi. Soldații români țin steagul sus când totul în jur să prăbușește, iar pentru aceasta merită deplinul respect al tuturor cetățenilor acestei țări.

Armata Română înseamnă majoritatea tăcută a militarilor și nu cei care au primit galoane politice, pentru serviciile aduse unui regim politic sau altul.

Salutam, cu onoare si respect, Armata Romana, precum si toti militarii din Romania, si le uram un sincer „La Multi Ani”!

 

 

Partidul Social Democrat

Biroul de Presă

 

25.10.2011